Τρόποι Αποστολής

Αποστολές δεμάτων γίνονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναγράφεται σε κάθε είδος και από το χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά. Το κόστος μεταφορικών μεταβάλλεται ανάλογα με τον τόπο αποστολής, τον όγκο και τα κιλά. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής ενώ είναι πιθανό να υπάρχουν παραπάνω από μια επιλογές για να διαλέξετε τη μεταφορική που θα σας εξυπηρετήσει. Στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που να σας ικανοποιεί ή αν έχετε να προτείνετε κάποιον εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς των προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εταιρεία Ταχυμεταφοράς (courier)

Για προϊόντα έως 20 κιλά η παραγγελία σας αποστέλλεται με κούριερ (ACS, ΕΛ.ΤΑ.Courier, SPEEDEX) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα της περιοχής σας.

Μεταφορική Εταιρεία

Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 20 κιλών και εύθραυστα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής από την μεταφορική που θα παραδώσουμε τα προϊόντας μας έως τον τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων, για το οποίο θα ενημερωθείτε από την μεταφορική εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και κόστος μεταφοράς.

Παραλαβή από το κατάστημα

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος.